Læs om vores ekspertise og mange behandlingsmuligheder

Fysioterapi og Osteopati i Viborg

Hos Viborg Osteopati & Fysioterapi arbejder vi målrettet og resultatorienteret for at give dig det bedste og mest optimale behandlingsforløb. Vi er specialister i smerte- og skadesbehandling, og vi kombinerer vores sundhedsvidenskabelige viden, med nøje valgte behandlingsmetoder, som passer til netop dine behov.

Hos os er du altid i trygge hænder.

Vi behandler følgende:

Søger Du en kompetent og dygtig fysioterapeut eller osteopat i Viborg? Eller har du behov for massage- eller akupunkturbehandling? Så kunne et besøg hos Viborg Osteopati & Fysioterapi sikkert være noget for dig. Vi tilbyder en bred ekspertise indenfor behandling af bl.a. rygsmerter, nakkesmerter, hovedpine, knæskader og en masse andre smerte- og skadesproblemer.

Vores mål er, at tilbyde sundhedsydelser af høj faglig kvalitet og hvor man altid vil føle sig i trygge hænder. 

Vi tilbyder behandlingsforløb, som er tilpasset vores klienters individuelle ønsker og behov. Klinikken er placeret centralt i Viborg og giver alle borger i Viborg og omegn en mulighed for at modtage en unik behandling af deres smerter og skader. Vi arbejder med alle aldersgrupper og tilbyder behandling af både akutte og kroniske smerter i Viborg.

Klinikken tilbyder desuden et stort udvalg af sundhedsydelser som bl.a. yoga, babymotorikhold, personlig træning, genoptræning, massage og akupunktur.

Vi står klar med et sundhedsfagligt team som gennem mange års erfaring kan tilbyde dig et professionelt behandlingsforløb, hvor målsætningen er færre smerter og bedre trivsel i hverdagen. Du vil altid blive mødt af imødekommende terapeuter og behandlere, som sætter din smertetilstand i fokus og som arbejder ud fra et helhedsorienteret perspektiv. Alle vores behandlere kombinerer den moderne smertevidenskab med en lang klinisk erfaring, hvor målet er at finde årsagen til dine smerter og skader.

Trænger du til at få andre øjne på din smertetilstand eller savner du at få en holistisk vurdering, så står vi klar til at hjælpe dig allerede i dag.

fysioterapeut viborg

Hvad har du på hjertet?

Har du et spørgsmål du brænder inde med, er du mere end velkommen til at sende os en besked her. Så svarer vi hurtigst muligt.