LÆNDERYGSMERTER

Behandling af rygsmerter i Viborg

Behandling af discusprolaps, stenose og hold i ryggen i Viborg. Ønsker du en kompetent og professionel behandling af dine smerter, så kontakt klinikken og hør nærmere om vores behandlingstilbud.

Døjer du med akutte eller vedvarende smerter i ryggen? Rigtig mange danskere oplever dagligt smerter eller gener fra lænden. Der kan ofte være mange mekanismer, som har en indflydelse på smerteoplevelsen, og derfor er det altid nødvendigt med en grundig samtale og undersøgelse. Vi tilbyder effektiv vejledning og behandling, så du igen kan blive smertefri.

Vi kan hjælpe dig med følgende:
  • Akutte smerter og hold i ryggen
  • Vedvarende og kroniske smerter
  • Vejledning i smertehåndtering og træning

 

Søger du behandling af dine lænderygsmerter i Viborg? 

Så kan vi hos Viborg Osteopati & Fysioterapi helt sikkert hjælpe dig videre. Vi arbejder både med akutte og kroniske rygsmerter, og har en helhedsorienteret tilgang til smerter. Vores team af rygspecialister står klar til at hjælpe dig hurtigst muligt, så du igen kan komme tilbage til en mere aktiv og smertefri hverdag.

Kroniske lænderygsmerter udgør én af de største diagnoser på verdensplan.

Ligeledes er der store økonomiske konsekvenser ved at have ondt i ryggen, i form af sygefravær og tabt arbejdsfortjeneste. Derfor er det vigtig at opsøge professionelle fagfolk, som kan rådgive, vejlede og behandle dine lænderygsmerter optimalt. Her vil en grundig undersøgelse og samtale altid være udgangspunktet for den individuelle behandlingsplan, som vil blive tilrettelagt af din behandler.

Hos Viborg Osteopati & Fysioterapi har vi mange års erfaring og uddannelse i behandling af lænderygsmerter.

Vi hjælper dagligt folk med lænderygsmerter i Viborg og omegn til en bedre hverdag med færre smerter og mere trivsel. Vores sundhedsfaglige team er eksperter i, at hjælpe folk med lænderygsmerter, samt forbedre forståelsen af deres smertetilstand. Dette gør vi via samtale, undersøgelse, rådgivning og behandling.

Et behandlingsforløb af lænderygsmerter vil være individuelt sammensat, men vil altid bestå af både rådgivning indenfor smerteforståelse, forebyggelse og coping, men også vejledning i fysisk aktivitet, kost, søvn, samt psykologiske aspekter indenfor smertehåndtering. Vi tager os altid god tid med den enkelte klient, hvor man vil føle et nærvær og en sundhedsfaglig som lytter til dine nuværende udfordringer og mål for fremtiden.

Ligeledes vil et behandlingsforløb også typisk indebærer manuel behandling, hvor anspændt muskulatur og nedsat bevægelighed kan afhjælpes med en bred vifte af behandlingsteknikker, herunder massage, udspænding, mobilisering og manipulationer af leddene.

Søger du derfor en faglig kompetent vurdering på dine lænderygsmerter i Viborg, så er det vores klinik du skal kontakte.

 Vi sidder klar ved telefonen eller besvare gerne yderligere spørgsmål over vores mail:

mail@viborgosteopati.dk

fysioterapeut viborg

Hvad har du på hjertet?

Har du et spørgsmål du brænder inde med, er du mere end velkommen til at sende os en besked her. Så svarer vi hurtigst muligt.