KÆBESMERTER

Behandling af kæbesmerter i Viborg.

Vi tilbyder kompetent vejledning og behandling af kæbesmerter i Viborg. Kontakt klinikken og få en professionel vurdering af din smertetilstand allerede i dag.

Smertetilstande i kæben er en af de mest oversete tilstande i den medicinske verden. Ofte bliver funktions- og smerteproblemer omhandlende kæben negligeret og derfor vil mange opleve, at de ikke modtager den rette hjælp. 

Der kan være mange årsager til at man udvikler smerter i og omkring kæben. Derfor er det vigtigt, at man som behandler altid laver en grundig undersøgelse, for at afdække de smertegivende mekanismer. Her vil undersøgelsen tage udgangspunkt i en grundig samtale, samt undersøgelse af kæbens funktion og omkringliggende væv. Da kæben udgør en stor funktionel del af det nerve- og blodsystem, som skal til og fra kraniet, samt forsyne vores skulder og organsystem, er det vigtigt at kæben fungerer optimalt. 

Hos Viborg Osteopati & Fysioterapi er vi uddannet i undersøgelse, diagnosticering og behandling af smertetilstande omhandlende kæben. Herunder kan du læse om hvilke tilstand vi typisk ser op klinikken, som forårsager kæbesmerter:

kæbesmerter
  • Temporomandibulær dysfunktion (TMD)
  • Muskelspændinger
  • Stress og angst 
  • Ledbetændelse 
  • Slidgigt
 
fysioterapeut viborg

Hvad har du på hjertet?

Har du et spørgsmål du brænder inde med, er du mere end velkommen til at sende os en besked her. Så svarer vi hurtigst muligt.