Fysioterapeut Hobro

Fysioterapeut Hobro

Fysioterapi og osteopati med beliggenhed i Viborg, tæt på Hobro. Vi står klar til at hjælpe dig med dine sundhedsbehov. Viborg Osteopati & Fysioterapi er klinik der kan tilbyde dig professionel rådgivning og behandling af smerte- og skadestilstande.

Viborg Rådhus busstoppested ligger lige ved siden af vores klinik, og her går der flere forskellige busser: 1, 61, 62, 64, 67, 740, 745, 766 og 940X.

Bor du i Hobro området kan du nemt finde vores klinik. Tager du fra Hobro station, skal du blot skifte bus 1 gang. Du kan netop tage bus 68 to stop, hvorefter de tager bus 64 hele vejen til busstoppested Viborg Rådhus/Campus. Herfra har du lige omkring 200 meters gåafstand til klinikken.

Rejser du derimod med bil, kan du via Skivevej/Rute 579 og Rute 13 køre til vores klinik på knap 35 minutter.

Fysioterapeut Hobro

Viborg Osteopati & Fysioterapi tæt på Hobro

Som en fysioterapeut og osteopat, fokuserer vi på en helhedsorienteret og individuel behandling, der er tilpasset dine specifikke behov. Vores primære mål er at hjælpe dig med at opnå en aktiv hverdag, hvor smerter ikke er en hindring. Vi tror på, at kroppen skal behandles som en helhed, og ikke kun det område, hvor du oplever smerte eller ubehag. Ved at tage hensyn til din krop og livsstil som en helhed, kan vi identificere de underliggende årsager til dine symptomer og skabe en behandlingsplan, der passer perfekt til dig og dine mål.

Vi mener også, at forebyggelse er bedre end helbredelse, og derfor vil vi give dig vejledning og rådgivning omkring hvordan du kan opretholde en sund livsstil og reducere risikoen for skader eller smerter i fremtiden. Dette inkluderer vejledning i træning, tilpasning af fysisk aktivitet og anvendelse af kognitive redskaber. Vi sørger for at din behandling er fokuseret til dine behov, og ud fra moderne smertevidenskab, samt vores kliniske praktiske erfaring, vil vi hjælpe dig med at opnå dine sundhedsmål.

 

Vi tilbyder erfarne fysioterapeuter:

Vores klinik har en tilgang, som fokuserer på patienten, hvor vi integrerer moderne smertevidenskab med vores omfattende kliniske erfaring. Hos os kan du forvente at modtage kompetent rådgivning og behandling, som er skræddersyet til dine specifikke behov. Vi ønsker, at du føler dig tryg og i gode hænder, og derfor lægger vi stor vægt på at give dig en professionel og personlig oplevelse. Vi vil samarbejde tæt med dig for at sikre, at du modtager den bedste behandling og rådgivning. Vi vil også tage os den nødvendige tid til at lytte og besvare dine spørgsmål, så du føler dig veltilpas og informeret under hele behandlingsforløbet. Det er vigtigt for os at du oplever en professionel og tryg behandling, hvor vi imødekommer dine behov, og fokuserer på dine mål.

Som den eneste klinik i Viborg, har vi en specialuddannet sportsfysioterapeut, som kan undersøge og behandle sportsrelateret skader. Vi har gjort sportsskader til vores speciale og anvender en evidensbaseret tilgang med et holistisk fokus. Vi forstår, hvor vigtigt det er at genoptræne kroppen effektivt og hurtigt efter en skade, så du igen kan opnå dit fulde potentiale. Vi behandler også andre ting som akutte og kroniske smerter, nakkesmerter, hovedpine og migræne og meget mere.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål, eller du kan booke en konsultation direkte her på hjemmesiden.

Hvis du derimod blot ønsker at læse mere om vores tilbud, kan du finde yderligere information på vores hjemmeside, eller læse nærmere herunder:

Sportsskader

Akutte eller kroniske smerter

Graviditets- og efterfødselsgener

Hovedpine og migræne

Nakkesmerter

Maveproblemer

fysioterapeut viborg

Hvad har du på hjertet?

Har du et spørgsmål du brænder inde med, er du mere end velkommen til at sende os en besked her. Så svarer vi hurtigst muligt.