Fysioterapeut Kjellerup

Fysioterapeut Kjellerup

Fysioterapi og osteopati i Viborg, tæt på Kjellerup. Hvis du bor i området, er vi ikke langt fra dig, og er til rådighed for at hjælpe dig med dine sundhedsbehov.

Viborg Rådhus busstoppested ligger lige ved siden af vores klinik, og her går der flere forskellige busser: 1, 61, 62, 64, 67, 740, 745, 766 og 940X.

Ønsker du at rejse med kollektiv trafik fra Kjellerup, kan du tage bus 60 fra Kjellerup RTB, som kører hele vejen til Viborg RTB. Herfra skal du blot tage bus 1, som stopper lige ved siden af vores klinik. Det er en nem rejse, som kun kræver 1 skift.

Tager du i stedet bilen, kan du køre via Kjellerupvej/Rute 52, som blot vil tage dig omkring 20 min før du er ved vores klinik. Der er i øvrigt parkeringsmuligheder, så du ikke skal bekymre dig om at finde parkering.

Fysioterapeut Kjellerup

Viborg Osteopati & Fysioterapi fokuserer på din individuelle behandling

Hos Viborg Osteopati & Fysioterapi ønsker vi at sætte dine mål og behov i fokus. Vi arbejder ud fra et helhedsorienteret fokus, hvor vi sammen finder en løsning på dine smerte- og skadesproblemer.

Vi mener, at fokusset skal ligge i forebyggelse frem for helbredelse. Derfor vil vi tilbyde dig rådgivning og vejledning i hvordan du kan opretholde en sund livsstil og reducere risikoen for skader eller smerter i fremtiden. Dette kan omfatte træningsvejledning, tilpasning af fysisk aktivitet samt kognitive redskaber.

Som fysioterapeut og osteopat har vi et behandlingsfokus, der er helhedsorienteret og skræddersyet til dine individuelle behov. Vores primære mål er at hjælpe dig med at opnå en aktiv og smertefri hverdag.

Vores behandlingsfilosofi består i, at behandle kroppen som en helhed, og ikke kun fokusere på de områder der gør ondt. Ved at tage hensyn til hele din krop og livsstil, er vi i stand til bedre at identificere de underliggende årsager til dine symptomer og udarbejde en behandlingsplan, der passer præcist til dine behov og mål.

 

Specialiseret fysioterapi og Ostepati:

Vi er et team af autoriserede fysioterapeuter og osteopater med mange års erfaring inden for behandling af smertetilstande og skader heriblandt rygsmerter, nakkesmerter, skuldersmerter, knæsmerter, hovedpine, sportsskader og meget mere. Uanset om du er en atlet, der ønsker at forbedre din ydeevne, eller en person, der ønsker at opretholde en aktiv livsstil, kan vi hjælpe dig med at nå dine mål.

Vi lægger stor vægt på, at du føler dig tryg og professionelt behandlet. Vi vil samarbejde tæt med dig og dine behov, for at give dig den bedste behandling og pleje, som du fortjener. Vi sætter stor fokus på at give dig den nødvendige tid og opmærksomhed for at sikre, at du føler dig godt tilpas under behandlingen.

Vi er stolte af at tilbyde en høj standard for professionel og personlig service. Vores team har en omfattende uddannelse og træning inden for faget, og vi er konstant opdateret med den nyeste viden og evidens indenfor vores felt for at sikre, at du altid får den bedste behandling.

Hvis du leder efter en fysioterapeut og osteopat i Viborg, eller i nærheden af Kjellerup, står vi til rådighed for at hjælpe dig. Du kan kontakte os for at aftale en tid, eller hvis du har spørgsmål til vores behandlingsmuligheder. Du kan også læse mere om vores åbningstider på vores kontaktside eller booke en tid online.

Hvis du ønsker at læse mere om vores behandlingsmuligheder, er du velkommen til at kigge nedenfor og læse mere:

Sportsskader

Akutte eller kroniske smerter

Graviditets- og efterfødselsgener

Hovedpine og migræne

Nakkesmerter

Maveproblemer

fysioterapeut viborg

Hvad har du på hjertet?

Har du et spørgsmål du brænder inde med, er du mere end velkommen til at sende os en besked her. Så svarer vi hurtigst muligt.