KONTAKT

Ønsker du at komme i kontakt med vores personale kan du altid ringe, skrive en mail, eller kontakte os via vores online beskedsystem. Vi forsøger at vende tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt

Telefon 2728 3651

(Telefontid fra 8.00 – 15.30)

mail@viborgosteopati.dk

Farvervej 1C
8800 Viborg
Der er fri parkering ved klinikken. 

Åbningstider

Mandag     8.00 – 16.00
Tirsdag       8.00 – 15.00
Onsdag      8.00 – 16.00
Torsdag      8.00 – 15.00
Fredag        8.00 – 15.00

Ønsker du at komme i kontakt med en osteopat eller fysioterapeut i Viborg, så er du velkommen til at kontakte vores sundhedsteam hos Viborg Osteopati & Fysioterapi. Vores klinik er specialiseret i behandling af smerter og skader og vi arbejder altid ud fra et patientcentreret fokus.

Overvejer du om osteopati eller fysioterapi kunne være noget for dig, så sidder vi klar ved telefonen alle ugens hverdage, hvor vi vil stå til rådighed og svare på eventuelle spørgsmål omkring vores unikke behandlingstilbud i Viborg. Vi lytter til dine problemstillinger og ønsker og kan hurtigt finde en tid i vores kalender ved en behandler der matcher netop dine behov.

Du kan desuden kontakte klinikken via mail eller gennem vores online beskedsystem, hvor vi hurtigst muligt vender tilbage på de spørgsmål du ønsker svar på. Vores sundhedsteam sidder klar ved tasterne og kan hurtigt finde en tid hos den behandler der passer til dine mål og ønsker. Vi garanter en tid hurtigst muligt og du kan ofte være heldig at få en tid samme dag du kontakter os.

Viborg Osteopati & Fysioterapi er også tilgængelig på de sociale medier. Er din foretrukne kommunikationsplatform derfor gennem facebook eller instagram, sidder vi også her klar til at besvare dine spørgsmål og hjælper dig videre med at finde en tid i vores kalender.

Vi ser frem til at høre fra dig, og tøv ikke med at kontakte klinikken allerede i dag.

fysioterapeut viborg

Hvad har du på hjertet?

Har du et spørgsmål du brænder inde med, er du mere end velkommen til at sende os en besked her. Så svarer vi hurtigst muligt.