BABY & BØRNEBEHANDLING

Baby & børnebehandling i Viborg

Hos Viborg Osteopati & Fysioterapi er vi uddannet i undersøgelse, rådgivning og behandling af både babyer og børn. Kontakt klinikken og hør nærmere om hvad vi kan gøre for dit barn.

Der er ikke noget mere vigtigt for os forældre, end at se vores børn trives. Desværre oplever mange, at der i barnets spæde tid kan opstå problemer, som kan være svære at forklare eller sætte ord på. 

Hos Viborg Osteopati & Fysioterapi har vi uddannet os i at rådgive forældre, samt undersøge og behandle babyer og børn. Vi kan derfor hjælpe med at udrede og finde årsagen til dit barns mistrivsel. Hos os vil dit barn altid være i trygge hænder. 

Hvordan undersøger og behandler vi?

Der kan være flere årsager til at dit barn udvikler tegn på mistrivsel. Derfor er det vigtigt at lave en grundig samtale og undersøgelse, så vi kan kortlægge de mekanismer der ligger bag dit barns symptomer. Vi spørger bl.a. indtil graviditeten, fødslen, amning og generelle trivselstegn, som søvn og gråd. Derefter laver vi en nænsom undersøgelse af dit barn, hvor både bevægelighed, reflekser, sanser, mave- og tarmsystem bl.a. undersøges. Undersøgelsen afhænger selvfølgelig af barnets alder og vil derfor være individuel fra barn til barn. Det kan desuden være relevant med medicinske og lægelige undersøgelser, som supplement til udredning. Derfor kan et forløb sagtens være i sammenråd med læge eller sundhedsplejerske.

I langt de fleste tilfælde vil en konsultation bestå af råd og vejledning, samt relevant behandling. Her vil forældrene altid vil få vejledning i specifikke øvelser man kan lave derhjemme. 

Et typisk forløb vil strække sig over 2-5 konsultationer, alt afhængig af problemets omfang.

HUSK! Det er altid barnet der bestemmer varigheden af behandlingen. En konsultation kan derfor tage alt fra 20 min. – 60 min.

baby og børnebehandling
Vi behandler og vejleder bl.a.:
  • Motoriske problemer
  • Mave- og tarmproblemer
  • Spændinger i rygsøjlen 
  • Kolik symptomer
  • Refluks
  • Uro 
fysioterapeut viborg

Hvad har du på hjertet?

Har du et spørgsmål du brænder inde med, er du mere end velkommen til at sende os en besked her. Så svarer vi hurtigst muligt.