MAVE & TARMPROBLEMER

Behandling af mave- og tarmproblemer i Viborg

Vi tilbyder kompetent vejledning og behandling af mavesmerter, forstoppelse og irritabel tyktarm i Viborg. Kontakt klinikken og hør nærmere om vores behandlingstilbud.

Vi har alle oplevet ubehag eller smerter fra mave- og tarmsystemet. Mavesmerter kan både opstå akut, eller udvikle sig over en længere periode. Langt de fleste smertetilstande i mave og tarm er ufarlige, men kan være til stor gene for den enkelte. Ofte vil både akutte og kroniske mavesmerter blive udredt ved lægen, hvor man gennem kliniske og medicinske undersøgelser (Blodprøver, scanning, endo/gastroskopi), prøver at stille en diagnose. Desværre kan både akutte og kroniske mavesmerter være meget komplekse og dermed også svære at klassificerer eller diagnosticerer. Derfor er det vigtigt at man har fået en lægefaglig vurdering inden man påbegynder et behandlingsforløb, så alvorlig sygdom kan udelukkes.  

Hos Viborg Osteopati & Fysioterapi hjælper vi dagligt borgere med ubehag og smerter fra maven. Herunder kan du se de typiske tilstande vi vejleder og behandler her på klinikken: 

ondt i lysken
  • Irritabel Tyktarm (IBS)
  • Refluks 
  • Forstoppelse 

 

fysioterapeut viborg

Hvad har du på hjertet?

Har du et spørgsmål du brænder inde med, er du mere end velkommen til at sende os en besked her. Så svarer vi hurtigst muligt.