SAMARBEJDE

Samarbejdspartnere og sponsoraftaler

Silkeborg Osteopati

Viborg Osteopati & Fysioterapi har et tæt samarbejde med Silkeborg Osteopati.

Viborg 100km

Viborg Osteopati & Fysioterapi er sponsor hos ViborgAM 100 km. 

Viborg Osteopati & Fysioterapi er sponser hos SIK Viborg.

Viborg Osteopati & Fysioterapi Klinikken står for mere end blot individuel smerte og skadesbehandling. Vi er en integreret del af det større Viborg-fællesskab og har indgået flere strategiske samarbejder, som har forbedret vores kapacitet til at yde holistisk sundhedspleje. Vi har et stærkt netværk af samarbejdspartnere, som strækker sig fra sportsklubber til andre sundhedsklinikker, der alle er lige så dedikerede som os til at fremme helbred og velvære.

SIK Viborg er en af de klubber, vi er stolte af at sponsorere. Som sponsor støtter vi klubben i dens stræben efter at skabe positive og sundhedsmæssige oplevelser for sine medlemmer. 

Ligeledes er vi stolte sponsorer af ViborgAM 100 km, et løbefællesskab, der sætter fysisk udholdenhed og styrke på prøve. Vores engagement i disse foreninger understreger vores dedikation til at fremme fysisk aktivitet og sundhed i vores samfund og i særdeleshed i Viborg.

Vi har også et tæt samarbejde med Silkeborg Osteopati. Dette partnerskab tillader os at udveksle viden og faglig ekspertise, hvilket ultimativt forbedrer de tjenester, vi begge kan tilbyde vores klienter. Samarbejdet giver os mulighed for at henvise klienter til hinanden, når det er nødvendigt, og sikrer, at vores klienter altid har adgang til den bedst mulige pleje.

Disse samarbejder og sponsorater er en integreret del af vores mission hos Viborg Osteopati & Fysioterapi. Ved at arbejde sammen med lokale klubber, begivenheder og andre sundhedsklinikker kan vi spille en aktiv rolle i at fremme sundhed og velvære i vores lokalsamfund.

Vi er stolte over at være en del af Viborgs sundheds fællesskab og ser frem til at fortsætte vores arbejde med vores samarbejdspartnere for at gøre en forskel i vores klienters liv.

fysioterapeut viborg

Hvad har du på hjertet?

Har du et spørgsmål du brænder inde med, er du mere end velkommen til at sende os en besked her. Så svarer vi hurtigst muligt.