FYSIOTERAPEUT VIBORG

Specialiseret fysioterapeut i Viborg

Mangler du en kompetent og erfaren fysioterapeut i Viborg? Viborg Osteopati & Fysioterapi tilbyder specialiseret fysioterapi og sportsfysioterapi til alle smerte- og skadestilstande.

En fysioterapeut arbejder med kroppens bevægeapparat, som omhandler undersøgelse, diagnosticering og behandling af smerter og skadestilstande. Hos Viborg Osteopati & Fysioterapi i Viborg har vi specialiseret os indenfor sportsfysioterapi, børnefysioterapi, samt behandling af akutte og kroniske smerteproblemer. Vi garanterer et højt fagligt niveau, hvor du altid vil føle dig i trygge hænder. 

 

Fysioterapeut i Viborg - Vi sørger for en smertefri hverdag.


Hos Viborg Osteopati & Fysioterapi er vores primære opgave, at finde årsagen til dine smerter, så vi målrettet og effektivt kan få iværksat den rette behandlingsplan. Derfor vil dit første møde med en af vores fysioterapeuter, altid tage udgangspunkt i en grundig samtale og undersøgelse, hvor vi forsøger at kortlægge de mekanismer der har indflydelse på dine smerter og symptomer. Korrekt diagnosticering er derfor fundamentalt for et godt behandlingsforløb. Vores målsætninger er, at Viborg Osteopati & Fysioterapi skal være borgernes foretrukne valg, når de skal vælge en fysioterapeut i Viborg. 

Her på klinikken benytter vi ligeledes vores store erfaring og kompetencer til genoptræning i Viborg. Du har måske været igennem en større operation, eller været ude for et uheld der kræver genoptræning. Derudover har vi stor ekspertise og erfaring med genoptræning og skadesforebyggelse indenfor sportsverdenen. Vi hjælper dagligt de sportsaktive med at genoptræne eller forebygge skader, samtidig med vi forsøger at optimere deres præstationsevne. Hos Viborg Osteopati & Fysioterapi tilser vi både professionelle, samt motionister og sportsaktive på amatørplan.


Hvordan undersøger vi patienterne hos Viborg Osteopati & Fysioterapi?

Før et behandlingsforløb kan starte, er det vigtigt at din fysioterapeut har foretaget en dybdegående samtale omkring dine smerter og symptomer, samt hvordan de opleves og hvordan de påvirker din hverdag, både fysisk og mentalt. Ud fra denne samtale vil fysioterapeuten lave en række fysiske tests og undersøgelser på eksempelvis dine muskler, led eller nerver. Ud fra disse undersøgelser kan vi i sammenhold med samtalen give et kvalificeret bud på hvad der er årsagen til din oplevelse af smerter, samt hvad der kan gøres ved problemet. Derefter laves en skræddersyet behandlingsplan, som du kan modtage den mest optimale behandling hos en af vores dygtige fysioterapeuter her i Viborg. 


Behandling af akutte eller kroniske smerter hos Viborg Osteopati & Fysioterapi

Hvis du skulle være så uheldig, at der opstår en akut situation, hvor du får brug for akut behandling hos en fysioterapeut Viborg, så finder vi som regel en løsning, så du kan komme til hurtigst muligt, og få den rette behandling og rådgivning. Lider du af kroniske eller længerevarende smerter, står vi ligeledes klar til at hjælpe. Her vil vores dygtige fysioterapeuter i Viborg kunne hjælpe dig med, at finde den rette behandling til netop dine smerter. 

fysioterapeut viborg

Hvad har du på hjertet?

Har du et spørgsmål du brænder inde med, er du mere end velkommen til at sende os en besked her. Så svarer vi hurtigst muligt.