Fysioterapeut Skive

Fysioterapeut Skive

Fysioterapi og osteopati i Viborg, tæt på Skive. Du finder vores klinik centralt i Viborg, tæt på Viborg Rådhus. Der er nem tilgang til klinikken med både offentlig transport eller egen bil. Vi behandler netop patienter fra Viborg og omegn, men har også mange patienter fra nærliggende områder som Skive.

Viborg Rådhus busstoppested ligger lige ved siden af vores klinik, og her går der flere forskellige busser: 1, 61, 62, 64, 67, 740, 745, 766 og 940X.

Fra Skive station kan du med offentlig transport tage tog RA 5442, hvor du blot skal tage 3 stop før du er på Viborg station. Herfra kan du tage bus 740 i knap 5 minutter, som næsten stopper foran klinikkens døre.

Tager du derimod bilen fra omkring Skive station, tager rejsen knap 30 minutter via Rute 26. Der er desuden parkeringsmuligheder ved vores klinik, så du ikke skal bekymre dig om at finde parkering når du besøger os.

Fysioterapeut Skive

Osteopati & Fysioterapi med resultater

Vi er et sundhedsfagligt team af fysioterapeuter og osteopater, som tilbyder effektiv og professionel behandling af dine smerte- og skadesproblemer. Vores mål er at hjælpe dig med leve en aktiv hverdag uden begrænsning af smerter.

I klinikken finder du et erfarent og dedikeret sundhedsteam, bestående af specialister i smertebehandling, sportsfysioterapeuter, osteopater og massører. Vi arbejder ud fra et målrettet og helhedsorienteret fokus, hvor dine behov og problemer vil være i centrum.

Vi mener, at et holistisk fokus er nøglen til at identificere og løse årsagerne til dine smerter og symptomer. Vi vil derfor tage hensyn til hele kroppen, hvor vi sammen vil udarbejde en behandlingsplan, der passer til dine mål og ønsker.

Vores holdning er, at forebyggelse er bedre end helbredelse, så vi vil også give dig rådgivning og vejledning i, hvordan du kan opretholde en sund og aktiv livsstil og mindske risikoen for fremtidige skader eller smerter. Dette indebærer bl.a. træningsvejledning, tilpasning af fysisk aktivitet og kognitive redskaber.

 

Specialiserede til at opfylde dine behov:

Hos Viborg Osteopati & Fysioterapi er vores mål at give dig det bedste og mest optimale behandlingsforløb, og vi arbejder målrettet og resultatorienteret for at nå dette mål. Vi har omfattende erfaring med behandling af smertetilstande og skader, herunder rygsmerter, nakkesmerter, skuldersmerter, knæsmerter, hovedpine, sportsskader og mere.

Uanset om du er en atlet, der ønsker at forbedre din ydeevne, eller en person, der ønsker at opretholde en aktiv livsstil, kan vi hjælpe dig med at nå dine mål. Hos os er det vigtigt, at du føler dig tryg og professionelt behandlet, hvor vi i samarbejde finder frem til det bedste og mest optimale behandlingsforløb for netop dig. Vi vil også sikre, at du får den nødvendige tid og opmærksomhed for at sikre, at du føler dig godt tilpas under behandlingen.

Vores team består af autoriserede fysioterapeuter og osteopater med omfattende uddannelse og træning inden for faget. Vi holder os løbende opdateret med den nyeste viden inden for vores felt for at sikre, at du altid modtager den bedst mulige behandling. Hvis du har brug for en fysioterapeut og osteopat i Viborg-området eller i nærheden af Skive, så står vi klar til at hjælpe dig.

Du er velkommen til at kontakte os for at aftale en tid, eller hvis du har spørgsmål om vores behandlingsmetoder og tilgange. Du kan finde vores åbningstider på vores kontaktside, eller du kan booke en tid online. Er du blot interesseret i at læse mere om behandlingsmuligheder, vores tilgange og teknikker, kan du læse mere her:

Sportsskader

Akutte eller kroniske smerter

Graviditets- og efterfødselsgener

Hovedpine og migræne

Nakkesmerter

Maveproblemer

fysioterapeut viborg

Hvad har du på hjertet?

Har du et spørgsmål du brænder inde med, er du mere end velkommen til at sende os en besked her. Så svarer vi hurtigst muligt.