STRESSFORLØB

Stressforløb (Behandling af stress i Viborg)

Viborg Osteopati & Fysioterapi tilbyder i samarbejde med stresscoach Karina Riis et helhedsorienteret behandlingsforløb, hvor vi arbejder med kroppens fysiske og mentale balance.

Stress er en naturlig, fysisk reaktion, når du skal yde en ekstra indsats i en specifik situation. Stressreaktionen kommer på få sekunder og går væk efter kort tid. Den kortvarige stress er ikke farlig. Problemet opstår, når stress sidder i kroppen i en længere periode – uger eller få måneder – så begynder den at påvirke din krops vitale funktioner og din psyke. Symptomer på stress bør altid behandles i samarbejde med egen læge, så andre årsager til symptomerne udelukkes.

Hos Viborg Osteopati & Fysioterapi tilbyder vi i samarbejde med Stresscoach Karina Riis, et tværfagligt stressforløb, hvor målet er at genvinde kroppens fysiske og mentale balance. 

Behandlingsforløbet har både et kort- og et langsigtet fokus. På kort sigt arbejder vi målrettet mod at få stresshormonerne ud af kroppen, så du får det bedre. På lang sigt fokuserer vi på at lære dig stresshåndtering og skabe gode vaner. 

Vi arbejder målrettet og resultatorienteret for at give dig den bedste og mest optimale behandling, så du igen kan leve et liv i balance.

Priser på stressforløb

VI har lavet et samlet pakkeforløb, hvor du spare 50 % resten af 2020.

Du modtager: 

  • 3 gange samtale med vores Stresscoach, Karina Riis
  • 3 gange afspændende behandling hos Dennis Mikkelsen
 
Samlet pris: kr. 2000,-

Stresscoaching og samtaleterapi i Viborg

stressforløb

Flere tudsinde danskere bliver hvert år diagnosticeret med stress. Tallene er stigende, og det medfører store personlige og samfundsøkonomiske konsekvenser i form af langvarige sygemeldinger. 

Har du derfor så travlt at det ikke længere er meningsfuldt? Så burde du konsulterer vores stresscoach, Karina Riis. Karina hjælper travle mennesker med at få overblikket tilbage, så de igen kan føle, at der er tid nok til det, som er vigtigst. 

Viborg osteopati & fysioterapi

Hvad har du på hjertet?

Har du et spørgsmål du brænder inde med, er du mere end velkommen til at sende os en besked her. Så svarer vi hurtigst muligt.